Cani personalizate

cani personalizate cu poza sau grafica ta

Cani imprimate cu grafica ta

Canile personalizate pot fi folosite ca obiecte promotionale pentru afacerea ta ,sunt cadouri potrivite pentru familia, prietenii sau colaboratorii tai ,ori pot fi elemente decorative sau cu o intrebuintare concreta in caminul tau

Poza ta pe cana

O cana personalizata poate fi inscriptionata cu logoul firmei tale sau cu poze si mesaje alese de tine. O cana imprimata cu fotografiile celor apropiati este mereu un motiv de bucurie in casa ta. Ea iti poate aminti de evenimente placute petrecute in viata ta.

Cani termosensibile

Daca vrei sa surprinzi si mai mult alege o cana care isi schimba culoarea o data cu turnarea unei bauturi fierbinti, facand vizibila grafica imprimata pe ea

Cana foto

Alege sa printezi cani la calitate foto .Mai jos poti alege tipul de cana pe care vrei sa o inscriptionezi iar daca ai facut asta alege  GRAFICA CANA

Cani albe

cana-foto

Preturi cani personalizate culoarea alba

cantitate 1-10 buc 11-20 buc 21-50 buc >51 buc
pret 25 lei 20 lei sunati-ne sunati-ne
Preturile contin TVA
 •   Canile de culoare alba ofera o multitudine de posibilitati de personalizare. In primul rand suprafata neteda alba lucioasa face ca imprimarea  sa aibe calitate foto.
 • Puteti  personaliza cana cu una sau mai multe poze ori  adauga mesaje text sau puteti combina aceste elemente cu o grafica potrivita pentru diferite evenimente .

Cani albe cu interiorul si toarta colorata

Preturi cani personalizate albe cu interiorul si toarta colorata

cantitate 1-10 buc 11-20 buc 21-50 buc >51 buc
pret 28 lei 24 lei sunati-ne sunati-ne
Preturile contin TVA
 • Acest tip de cani  pe langa avantajele deja oferite de canile albe beneficeaza de un plus de atractivitate prin designul colorat al interiorului respectiv al manerului.
 • Personalizarea acestor cani reprezinta o provocare prin potrivirea designului la culorile existente pe maner si in interior.Canile cu toata  si interiorul colorat se pot asocia cu o culoare preferata a celui ce va beneficia de ea , si pot fi imprimate atat cu poze la calitate foto cat si cu sigle ori cu  mesaje.
 • Culori disponibile: negru ,rosu ,albastru ,verde , galben ,portocaliu, roz, bleu, verde pastelat

Cani toarta inima respectiv interiorul si toarta colorata

Preturi cani personalizate albe cu toarta inima respectiv interiorul si toarta colorata

cantitate 1-10 buc 11-20 buc 21-50 buc >51 buc
pret 30 lei 28 lei sunati-ne sunati-ne
Preturile contin TVA
 • Canile personalizate cu toarta in forma de inima respectiv interiorul si toarta colorata se adreseaza persoanelor care vor sa ofere ceva special celor apropiati. Designul spectaculos al manerului si culorile fac din aceasta cana un cadou irezistibil.
 • Datorita corpului alb lucios , cana poate fi imprimata cu poze si mesaje la o calitate foto.
 • Culori disponibile maner si toarta: alb, albastru, rosu ,roz

Cani sidefate

Preturi cani personalizate sidefate

cantitate 1-10 buc 11-20 buc 21-100 buc >101 buc
pret 30 lei 28 lei sunati-ne sunati-ne
Preturile contin TVA
 • Canile personalizate sidefate se preteaza a fi imprimate cu o grafica speciala, atent aleasa. Canile sidefate aurii si argintii sunt recomandate pentru personalizare cu sigle sau diverse mesaje.
 • Pentru canile albe sidefate aveti unda verde la a o imprima cu orice poza sau grafica doriti, Rezultatul va fi unul “stralucitor”
 • Culori disponibile: alb ,argintiu , auriu.

Cani personalizate termosensibile

Preturi cani personalizate termosensibile

cantitate 1-10 buc 11-20 buc 21-100 buc >101 buc
pret 35 lei 32 lei sunati-ne sunati-ne
Preturile contin TVA
 • În proces de trezire” poatre fi textul de pe o cană personalizată termonsensibilă pe care, de obicei, o folosiți la birou pentru cafea. Aceste cani personalizate termosensibile au un sistem de funcționare simplu: când lichidul din interior este cald, cana personalizata relevă print-ul pe care l-ați ales. Atunci când cana termosensibila este goală, ea devine monocromă.
 • Culori disponibile : negru , albastru ,rosu
 • Atentie!  Culoarea rosie respectiv cea albastra a canii in starea initiala nu acopera decat partial printul mai exact culorile mai slabe ca intensitate

Cani colorate

Preturi cani personalizate colorate

cantitate 1-10 buc 11-20 buc 21-100 buc >101 buc
pret 30 lei 28 lei sunati-ne sunati-ne
Preturile contin TVA
 • Dacă dețineți o cafenea, o ceainărie sau orice alt business, aceste cani personalizate pot deveni modul dumneavoastra de promovare prin imprimarea siglei.
 • Procesul de realizare a canii personalizate colorate este complex și diferit față de alte cani adiacente. Înițial este constituită baza prin printarea cu toner alb, iar ulterior se completează celelalte culori. Canile personalizate colorate stau la dispoziția creativității fiecarui client în parte. imprimarea elementelor grafice se realizează la o calitate înaltă pentru a surprinde și cele mai mici detalii. Pe suprafața cănii personalizate se pot imprima texte, texte și poze sau doar poze.
 • Culori disponibile: negru, rosu, galben, albastru pastel, verde ,verde deschis,roz.
 • Finisare lucioasa

SERVICII CONEXE

AVANTAJE

Vezi cateva avantaje mai jos

Servicii rapide

Calitate ireprosabila

Preturi accesibile

Oferte corporate

MAGAZIN

cateva produse care ar putea sa te intereseze

Tricou marihuana 1

50 Lei

Tricou asistente medicale 1

50 Lei

cana imensa

33 Lei

Cana

56 Lei

Autentificare

Parola uitata?